Güncel

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda Görev Değişimi

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini yaklaşık iki yıldır sürdüren Ahmet Bilal Öztürk, şehir değişikliği nedeniyle il başkanlığı görevini genç dava arkadaşı Av. Gökhan Katırcı’ya devretti.  Öztürk, yaptığı açıklamada, “Yetkilerin,..

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda Görev Değişimi

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini yaklaşık iki yıldır sürdüren Ahmet Bilal Öztürk, şehir değişikliği nedeniyle il başkanlığı görevini genç dava arkadaşı Av. Gökhan Katırcı’ya devretti. 

Öztürk, yaptığı açıklamada, “Yetkilerin, makamların ve koltukların gelip geçici olduğunu biliyoruz. Pratikte bizden daha faydalı olabilecek arkadaşlar olduğunda bu görevleri gururla devretmesini biliriz” dedi.

“Koltuk Sevdasında Olanlar Bizi Anlayamaz”

Ahmet Bilal Öztürk, açıklamasında koltuk sevdasında olanlara da gönderme yaparak, “Birçok makamı bırakmak istemeyenler bu davranışı anlayamaz. 

Onlar, birçok yerden maaş ve koltuk imkanı bulduklarında hepsine talip olurlar ve terk etmemek için ellerinden geleni yaparlar” ifadelerine yer verdi. 

Bu tutumun bencillik olduğunu vurgulayan Öztürk, “Bu bencil düşüncede olanlar ne derece vatanını, milletini ve şehrini düşünebilir ki?” diyerek eleştirilerini dile getirdi.

“Vatanı Fosilleşmiş Siyasetçiler Değil Gençler Yönetmeli”

Öztürk, görevi devrettiği genç dava arkadaşı Av. Gökhan Katırcı’ya olan güvenini şu sözlerle ifade etti: “Cennet vatanımızı fosilleşmiş siyaset artıkları değil, her kademede zihni berrak, vizyon sahibi, yenilikçi gençler yönetmelidir. 

Bu bağlamda genç kardeşimin görevi devralması bana umut, gurur ve mutluluk verdi.” Ayrıca, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın onayı ile yeni il başkanı olarak görevlendirilen Katırcı’ya başarılar diledi.

“Bu Bir Ayrılık Değil”

Açıklamanın sonunda, görev değişikliğinin bir ayrılık olmadığını belirten Öztürk, “Kuvay-i Milliye ruhuyla vatan müdafaasına, vatanın hangi şehrinde olursak olalım devam edeceğiz” dedi. 

Öztürk, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini hatırlatarak, gençlere duyduğu güveni dile getirdi: “Gençler, cesaretimizi takviye eden sizlersiniz. 

Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.”

#ZaferPartisi #GörevDeğişikliği #GençSiyasetçiler #GökhanKatırcı #AhmetBilalÖztürk #Afyonkarahisar

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL