Güncel

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret etti.  Bu ziyaret sırasında, Afyonkarahisar’da yapılması planlanan çalışmalar ve projelerle ilgili öncelikli..

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret etti. 

Bu ziyaret sırasında, Afyonkarahisar’da yapılması planlanan çalışmalar ve projelerle ilgili öncelikli taleplerini Bakan Göktaş’a iletti.

Öncelikli Talepler Gündemde

Ziyaret sırasında Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’da yürütülen ve planlanan projeler hakkında bilgi vererek, şehrin öncelikli ihtiyaçlarını ve taleplerini detaylı bir şekilde aktardı. 

Görüşmede, özellikle sosyal hizmetler alanındaki projelerin önemine dikkat çekildi ve bu projelerin hayata geçirilmesi için gerekli destekler talep edildi.

Afyonkarahisar’ın Kahraman Şehitleri Albümü Takdim Edildi

Ziyaretin sonunda, Vali Yiğitbaşı, Valiliğin himayelerinde hazırlanan ve 1923-2023 yılları arasında şehit düşen Afyonkarahisarlı kahraman şehitlerimizin hikayelerinin yer aldığı “Afyonkarahisar’ın Kahraman Şehitleri” albümünü Bakan Göktaş’a takdim etti.


#Afyonkarahisar #KübraGüranYiğitbaşı #MahinurÖzdemirGöktaş #SosyalHizmetler #KahramanŞehitler #Ziyaret #AfyonkarahisarınKahramanŞehitleri

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL