Güncel

Tunceli Ovacık'ta Zırhlı Araç Kazası: Dört Jandarma Personeli Şehit Oldu

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde meydana gelen zırhlı araç kazasında, dört Jandarma personeli şehit oldu, bir asker ise yaralandı.  Afyonkarahisar Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tunceli Ovacık’ta görev sırasında zırhlı aracın..

Tunceli Ovacık'ta Zırhlı Araç Kazası: Dört Jandarma Personeli Şehit Oldu

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde meydana gelen zırhlı araç kazasında, dört Jandarma personeli şehit oldu, bir asker ise yaralandı. 

Afyonkarahisar Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tunceli Ovacık’ta görev sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş şehit olmuştur” ifadeleri yer aldı.

Afyonkarahisar Valiliği’nden Başsağlığı Mesajı

Afyonkarahisar Valiliği, şehitlerimiz için yayımladığı başsağlığı mesajında, “Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve kahraman Jandarma Teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz” diyerek acı haberi duyurdu. 

Ayrıca kazada yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu’ya acil şifalar dilendi.

Şehitlerimize Minnet ve Saygı

Valilik açıklamasında, “Vatanımızın huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

#Tunceli #Ovacık #Şehitlerimiz #Jandarma #Afyonkarahisar #Başsağlığı #KahramanlarUnutulmaz #TürkMilleti

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL