Güncel

Şehidimiz var Afyonkarahisar

Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde Acı KayıpSuriye’nin Zeytin Dalı Harekat Bölgesi’nde görev yapan Afyonkarahisar ili Dinar ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, havan topu eğitimi esnasında topun ateş alması..

Şehidimiz var Afyonkarahisar

Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde Acı Kayıp
Suriye’nin Zeytin Dalı Harekat Bölgesi’nde görev yapan Afyonkarahisar ili Dinar ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, havan topu eğitimi esnasında topun ateş alması sonucu şehit düştü. Çapan’ın şehadeti, ailesine ve tüm ülkeye derin bir acı yaşattı.

Onur Çapan’a Son Görev
Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan için başsağlığı mesajları ülkenin dört bir yanından gelirken, ailesine sabır ve metanet dilekleri iletildi. Vatanseverliği ve görev aşkıyla tanınan Çapan’ın şehadeti, Türk milletini derinden üzdü.

Cenaze Töreni Hazırlıkları Başladı
Şehit Onur Çapan için düzenlenecek cenaze töreni hazırlıkları sürüyor. Ailesi, sevenleri ve silah arkadaşları, kahraman askerimizi son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelecek. Milletimiz, bir kez daha şehidine veda edecek.

Milletimizin Başı Sağ Olsun
Suriye Zeytin Dalı Harekat Bölgesi’nde meydana gelen acı kazayla şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Şehidimizin ailesi, vatansever milletimizin dualarıyla yalnız bırakılmadı. Milletimizin başı sağ olsun.

#OnurÇapan #ŞehitOnurÇapan #ZeytinDalıHarekatı #TSK #Afyonkarahisar #Dinar #BaşımızSağOlsun

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL