Güncel

MXGP Motokros Şampiyonası Cumhurbaşkanlığı Himayesinde

4-8 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenen MXGP Motokros Dünya Şampiyonası, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirildi.  Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun tek amacı, gençlere motor sporlarını sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirmek olarak açıklandı.  Federasyon Asbaşkanı..

MXGP Motokros Şampiyonası Cumhurbaşkanlığı Himayesinde

4-8 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenen MXGP Motokros Dünya Şampiyonası, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirildi. 

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun tek amacı, gençlere motor sporlarını sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirmek olarak açıklandı. 

Federasyon Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, Motofest etkinliklerinin şampiyonadan bağımsız olduğunu vurguladı.

Sanatçı Seçimleri Bağımsız Kulüp İnisiyatifinde

Motofest kapsamındaki konserlerde yer alan sanatçılarla ilgili olarak, sanatçı seçimlerinin Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından yapılmadığı, bu sürecin tamamen bağımsız bir kulüp inisiyatifi olduğu belirtildi. 

Sanatçıların siyasi içerikli söylemlerinin ve görsellerinin sahnede kontrol edilmesinin mümkün olmadığını ifade eden Akülke, bu durumu engellemenin canlı performans sırasında zor olduğunu söyledi.

Ceylan Ertem’e Sahne Yasağı

Federasyon, festivalde yaşanan olaylar nedeniyle sanatçı Ceylan Ertem’in bir daha Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun hiçbir organizasyonunda ve federasyona tescilli kulüplerin etkinliklerinde sahne alamayacağını duyurdu.

Federasyonun Amacı Gençlere Sporu Sevdirme

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun, gençlere motor sporlarını sevdirmek ve başarılı performans sporcuları yetiştirmek amacıyla faaliyetlerine devam edeceği belirtildi. 

Bu doğrultuda, federasyonun spor odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam edeceği açıklandı.

#MXGP #Motofest2024 #Afyonkarahisar #TürkiyeMotosikletFederasyonu #GençlereSpor

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL