Ekonomi

Bebeto’nun paketlerinde eğlence var!

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda, Bebeto Cobra, Bebeto Vampir Diş ve Bebeto Bulut Marshmallow ile çocukların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Kervan Gıda, birbirinden farklı ve çeşitli ürünlerini 24 Temmuz’da anlaşmalı marketlerde satışa sunacak.

Bebeto’nun paketlerinde eğlence var!

Birbirinden lezzetli ve eğlenceli şekerlemeleriyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakırken yüzleri gülümseten Bebeto, ürün portföyündeki lezzetlerle çocukların dünyasını renklendirmeye hazır.

ÇOCUKLARA VE İÇİNDEKİ ÇOCUĞU KAYBETMEYENLERE ÖZEL LEZZETLER

Her damak tadına uygun lezzetleriyle en keyifli anlara eşlik eden Bebeto, birbirinden farklı ve çeşitli ürünleriyle çocuklara ve içindeki çocuğu kaybetmeyenlere eğlence dolu bir atıştırmalık keyfi sunuyor. Vanilya, limon, elma ve çilek aromalı, kobra şekildeki Bebeto Cobra ile enfes bir lezzet deneyimi yaşayacak çocuklar, Bebeto Vampir Diş’in dil çıkaran vampir dişleri tasarımıyla eğlenirken, yumuşak şekerin zengin aromasıyla çileğin tadına doyacak. Vanilya, pamuk şeker, -meyve aromalı bulut şeklindeki Bebeto Bulut Marshmallow, enfes bir lezzet deneyimi yaşatırken, keyifli kamp gecelerini tatlandırmak için de bir alternatif sunuyor. 24 Temmuz’da satışa sunulacak bu eğlence dolu paketlere, anlaşmalı marketlerden ulaşmak mümkün.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL