Güncel

BAŞKAN BUDAK’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

“Kurban Bayramı’nı coşkuyla karşılarken, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirdiğimiz bu özel günlerin, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel..

BAŞKAN BUDAK’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

“Kurban Bayramı’nı coşkuyla karşılarken, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirdiğimiz bu özel günlerin, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı, manevi değerlerimizin yüceldiği anlardır.

 

Bu vesileyle, uyuşturucu bağımlılığına karşı verdiğimiz mücadelede, toplumumuzun her kesiminin desteğinin büyük önem taşıdığını bir kez daha vurgulamak isterim. Uyuşturucunun pençesinde olan gençlerimize umut olabilmek, onları sağlıklı ve mutlu yarınlara kavuşturabilmek için hep birlikte çalışmalıyız.

 

Kurban Bayramı’nın, aile bağlarımızı güçlendirdiği, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattığımız, sevgiyi ve kardeşliği paylaştığımız bir bayram olmasını diliyorum.

 

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle;  aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim.”dedi

 

 

 

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL