Güncel

AK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, yeni eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, “Bugün ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılına..

AK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, yeni eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, “Bugün ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılına başlayan tüm öğrencilerimize gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

2024-2025 Eğitim Yılına Başarı Dilekleri

Milletvekili Arslan, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ayrıca eğitim camiasına, öğrencilere ve ailelerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Arslan, “2024/2025 Yeni Eğitim Öğretim Yılı tüm eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun” sözleriyle yeni dönemde herkese başarılar diledi.

 

Eğitim Camiasına ve Velilere Mesaj

Hasan Arslan’ın mesajı, sadece öğrencilere değil, aynı zamanda velilere ve öğretmenlere de hitap ederek, yeni eğitim yılına umutla başlanmasının önemini vurguladı. Afyonkarahisar halkı, milletvekilinin bu içten mesajını sosyal medya üzerinden büyük bir ilgiyle karşıladı.

#HasanArslan #Afyonkarahisar #YeniEğitimYılı #20242025EğitimYılı #BaşarılarDilerim #EğitimCamiamızaHayırlıOlsun

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL