Güncel

Afyonkarahisar’da Kentsel Dönüşüm Sürecinde Kritik Zirve

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp’i, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile birlikte ziyaret etti..   Ali Özkaya’dan Hakkı Alp’e Ziyaret Afyonkarahisar Milletvekili Ali..

Afyonkarahisar’da Kentsel Dönüşüm Sürecinde Kritik Zirve

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp’i, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile birlikte ziyaret etti..

 

Ali Özkaya’dan Hakkı Alp’e Ziyaret

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp’i ziyaret etti. Ziyarette, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser de yer aldı. Görüşmenin ana gündem maddesi, Ticaret ve Sanayi Odası arsasının oda tarafından alınması konusu oldu.

Verimli Bir Görüşme Gerçekleştirildi

Toplantıda, Ticaret ve Sanayi Odası’nın arsası ile ilgili atılacak adımlar ve detaylar masaya yatırıldı. Ali Özkaya, bu konuda yapılan görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Arsanın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından alınabilmesi için gerekli süreçlerin konuşulduğu görüşme sonrasında önemli kararlar alındı.

Ali Özkaya’dan Teşekkür

Görüşme sonunda Ali Özkaya, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp’e, ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, arsa konusundaki sürecin olumlu ilerlemesi adına büyük bir adım atıldığını belirtti.

#Afyonkarahisar #AliÖzkaya #KentselDönüşüm #HakkıAlp #TicaretveSanayiOdası #AfyonTicaretOdası

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL