Güncel

Emirdağ Belediyesi’nin Eğitime Katkısı

Ziyaret sırasında Halil Çeliker, Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’nde aldığı eğitim desteği ve gece 23.00’a kadar hizmet veren Emirdağ Millet Kütüphanesi’nin başarısında büyük payı olduğunu belirtti. Çeliker, eğitime verdiği destekten dolayı..

Emirdağ Belediyesi’nin Eğitime Katkısı

Ziyaret sırasında Halil Çeliker, Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’nde aldığı eğitim desteği ve gece 23.00’a kadar hizmet veren Emirdağ Millet Kütüphanesi’nin başarısında büyük payı olduğunu belirtti. Çeliker, eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Serkan Koyuncu’ya minnettarlığını dile getirdi.

Başkan Koyuncu’nun Açıklamaları

Başarılı öğrencinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, gençlerin başarısı ile gurur duyduklarını belirtti. “Eğitim her zaman bizim birinci önceliğimiz oldu. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz, geleceğimizi sizler inşa ediyorsunuz. Bizler bu yolda bugüne kadar elimizden gelen desteği verdik, bugünden sonra da vermeye devam edeceğiz,” dedi. Ayrıca, Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi Müdürü Esra Kıztanır ve tüm öğretmenler ile personeli tebrik etti.

 

 

#Gençlikmerkezi #SerkanKoyuncu #GönülBelediyeciliği #BizimSevdamizEmirdag #EmirdagBelediyesi #EğitimDestegi #EmirdagIçinDeğer

 

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL