Güncel

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden Kızılay’a Anlamlı Destek

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Kızılay’a Anlamlı Destek   Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi, Türk Kızılayı’nın “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyasına destek vererek 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kan bağışı etkinliğine..

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden Kızılay’a Anlamlı Destek

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Kızılay’a Anlamlı Destek

 

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi, Türk Kızılayı’nın “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyasına destek vererek 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kan bağışı etkinliğine katıldı. Bu etkinlikle hem toplumsal dayanışma güçlendirildi hem de vatandaşların kan bağışına teşvik edilmesi sağlandı.

 

 Toplumsal Dayanışma Güçlendi

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteği bir kez daha gösterdi. Türk Kızılayı’nın başlattığı “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası kapsamında gerçekleşen kan bağışı etkinliği, toplumun her kesiminden vatandaşın katılımıyla anlam kazandı

.

 Vatandaşlar Kan Bağışına Davet Edildi

Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi’nin de yer aldığı bu etkinlikte, kan bağışının hayati önemine dikkat çekildi. Etkinlik boyunca, Sandıklı halkı Kızılay’ın çağrısına kulak vererek kan bağışında bulundu. Zabıta ekipleri, halkın duyarlılığını artırmak amacıyla meydanda bulunarak kampanyaya katkı sağladı.

 

 Kan Bağışının Önemi

Türk Kızılayı tarafından düzenlenen bu etkinlik, kan bağışının hayat kurtarıcı rolüne dikkat çekerek vatandaşları bilinçlendirdi. Sandıklı Belediyesi, bu tür etkinliklerle toplumun her kesimine ulaşarak sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya devam ediyor.

 


#SandıklıBelediyesi #KanBağışı #TürkKızılayı #BirbirimizeCandanBağlıyız #ToplumsalDayanışma #ZabıtaMüdürlüğü #15TemmuzMeydanı #Sandıklı

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL