Güncel

Burcu Köksal, Sanatçı Seçim Eleştirilerine Yanıt Verdi!

Burcu Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Motofest sanatçı seçimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  Köksal, festivalin Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından organize edildiğini ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştiğini vurguladı. Köksal, paylaşımında şu..

Burcu Köksal, Sanatçı Seçim Eleştirilerine Yanıt Verdi!

Burcu Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Motofest sanatçı seçimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Köksal, festivalin Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından organize edildiğini ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştiğini vurguladı.

Köksal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Motofest’te sanatçı seçimi Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından yapılıyor. Bu festival Cumhurbaşkanlığı himayesinde olup, sanatçı seçiminde de Cumhurbaşkanlığı’nın onayı olan bir festival.”

Belediye Başkanı Köksal, Motofest’in paydaşlarını ve işleyişini bilmeyen kişilerin festivale yönelik eleştirilerinin haksız olduğunu ima ederek, bu kişilerin daha geniş bir perspektiften olaya bakması gerektiğini ifade etti.

Bolvadin Belediye Seçimlerine Atıf

Köksal, Motofest’e dair eleştirilerini dile getirirken, Bolvadin’deki belediye seçimlerine de değindi. Eleştirilerine şöyle devam etti:

“Festivalin paydaşlarını ve işleyişini bilmeyen bu kişinin, Bolvadin’de belediye seçimini AKP’ye niye kaybettirdiğini anlamış olduk.”

#BurcuKöksal #Motofest #TürkiyeMotosikletFederasyonu #Cumhurbaşkanlığı #Bolvadin #BelediyeSeçimi #Afyonkarahisar

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL